Press "Notify when price drops" button to track Hauntii price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 mei 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Firestoke Group Limited

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Highest price

€19.99

Lowest price

€19.99

Lowest PS+ price

€15.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 3

Hauntii

Release date: 23 mei 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Firestoke Group Limited

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Speel als Hauntii, een naïeve, maar dappere geest die onvermoeibaar op zoek is naar antwoorden. Mysterieuze gloeiende wezens, die bekendstaan als Eternians, leiden verloren zielen naar een onheilspellende centrale toren waar ze naar een hoger niveau lijken op te stijgen. Ze zien eruit als engelen, maar eigenlijk weet niemand wie ze zijn en waar ze vandaan komen.

Ontketen spookachtige krachten om inwoners en de omgeving in bezit te nemen en onthul zo verschillende oplossingen voor uitdagende gevechten uitdagingen. Ontrafel de mysteries van Eternity en bepaal je lot in een ongekend fascinerend avontuur!

Uitstraling
De game gebruikt een unieke handgemaakte vormgevingsstijl met lijnenkunst, animatie en een opvallend palet van twee kleuren. De camera is op zichzelf al een personage dat over de omgeving uitkijkt en in- en uitzoomt om bepaalde scènes te benadrukken en de speler wat aanwijzingen te geven.

Ondertussen zwelt de dynamische soundtrack van Hauntii aan bij de actie op het scherm en creëert een fascinerende audiovisuele ervaring.

Spoken
Gebruik je spookkrachten als geest om zowel wezens als de omgeving te beheersen.
Los puzzels op verschillende manieren op en pak gevechtsscenario's steeds weer anders aan.

Verken
Een uitgebreide, handgemaakte wereld met omgevingen die klein aanvoelen, maar een open einde hebben. Welk pad je ook kiest, om de hoek wacht altijd iets om te worden ontdekt.

Verzamel
Bouw de sterrenbeelden op en ontdek het verhaal van het vorige leven van Hauntii. Verken de omgeving, los uitdagingen op en handel met andere geesten om de benodigde onderdelen te vinden.

Ontspan
Hauntii is een unieke shooter voor twee sticks die klassieke schietactie combineert met een langzamer tempo waarbij je kan nadenken als je de bovennatuurlijke landschappen van Eternity doorkruist en je wordt begeleid door de rijk gelaagde soundtrack van Michael Kirby Ward.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.