Press "Notify when price drops" button to track Grand Prix Racing Universal price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 mei 2024

Genre: Racing

Rating:

Publisher: Benoit Varasse trading as Pix Arts

Cheats:

Subtitles: English, French

Highest price

€5.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Grand Prix Racing Universal

Release date: 24 mei 2024

Genre: Racing

Rating:

Publisher: Benoit Varasse trading as Pix Arts

Cheats:

Subtitles: English, French

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Welkom bij Grand Prix Racing Universal: waar de geest van rally racen samenkomt met het nastreven van Grand Prix glorie op een verscheidenheid aan spannende circuits! Ga helemaal op in de ultieme race-ervaring op een console, waar elke bocht, elk rechte stuk en elke inhaalmogelijkheid je vaardigheden tot het uiterste test.

Dynamische race-actie: Stap in een krachtige rallyauto of stoere pick-up en laat je krachten de vrije loop op een groot aantal uitdagende circuits die speciaal zijn aangelegd voor adrenalinegevechten. Je moet het opnemen tegen 12 voertuigraces op 3 moeilijkheidsniveaus.

Eén speler of lokale multiplayer: Kies de spelmodus van je voorkeur en begin aan een zoektocht naar Grand Prix-glorie in de singleplayer-modus, of daag een vriend uit in de lokale 2-speler-modus. Met split-screen actie wordt de competitie heviger als je allebei op zoek gaat naar de overwinning op het circuit.

Spannende Grand Prix-uitdagingen: Doe mee aan een reeks spannende Grand Prix-uitdagingen, elk op verschillende circuits waar elke race een spannende test van vaardigheid en strategie is.

Intense tijdritten: Scherp je racevaardigheden aan en beheers elke bocht in intense tijdritten. Race tegen de klok terwijl je nieuwe baanrecords probeert te vestigen en jezelf bewijst als de ultieme snelheidsduivel.

Garage aanpassen: Verdien munten door races te winnen en gebruik ze om je voertuig te verbeteren in de garage. Van prestatie-upgrades tot cosmetische verbeteringen, verfijn elk aspect van je wagen om een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Prachtige graphics en realistisch geluid: Ga helemaal op in de bloedstollende actie met verbluffende graphics die elk circuit tot leven brengen in levendig detail. Van het gebrul van de motoren tot het gegier van de banden, elk geluid is zorgvuldig gemaakt om je in de bestuurdersstoel te zetten.

Maak je klaar om je motoren op toeren te brengen en Grand Prix glorie na te jagen in Grand Prix Racing Universal. Ben jij klaar om verschillende spannende circuits te veroveren en je naam in de autosportgeschiedenis te schrijven?


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.