Press "Notify when price drops" button to track Mars Farming 2034 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 mei 2024

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Maksym Vysochanskyy trading as IndieGames3000

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Mars Farming 2034

Release date: 25 mei 2024

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Maksym Vysochanskyy trading as IndieGames3000

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Welkom bij de rode grens! In "Mars Farming 2034" heb je de taak om het ruige landschap van Mars te transformeren in een bloeiend landbouwparadijs. Dit simulatiespel in low-poly-stijl nodigt je uit om de kunst van buitenaardse landbouw onder de knie te krijgen, waarbij elke oogst telt en elke oogst je een stap dichter bij zelfvoorziening op een nieuwe planeet brengt.

Functies:
Buitenaardse landbouw: cultiveer een verscheidenheid aan gewassen op Mars, zoals ijssla, rode tarwe en Titan Taters. Elke plant heeft unieke vereisten en voordelen, waardoor u wordt uitgedaagd om landbouwtechnieken die geschikt zijn voor Mars aan te passen en te innoveren.

Basisopbouw: ontwerp en ontwikkel je eigen Marsboerderij vanaf de grond af. Bouw essentiële constructies zoals kassen, waterterugwinningsfaciliteiten en zonnepanelen om de productiviteit en duurzaamheid van uw boerderij te garanderen.

Beheer van hulpbronnen: Beheer zorgvuldig beperkte hulpbronnen zoals water, mineralen en energie. Neem cruciale beslissingen om het verbruik van hulpbronnen in evenwicht te brengen met de uitbreiding en efficiëntie van het landbouwbedrijf.

Onderzoek en ontwikkeling: Ontgrendel geavanceerde technologieën door middel van onderzoek om uw landbouwcapaciteiten te verbeteren. Experimenteer met genetisch gemodificeerde gewassen en geavanceerde levensondersteunende systemen om te gedijen onder omstandigheden op Mars.

Overlevingsuitdagingen: Ga de realiteit van het weer op Mars onder ogen, inclusief stofstormen en koudegolf, die je gewassen en overleving kunnen bedreigen. Dynamische weersystemen vereisen snel denken en een robuuste noodplanning.

Verbluffende low-poly graphics: Geniet van een visueel opvallende low-poly kunststijl die de schoonheid en isolatie van Mars tot leven brengt. De simplistische maar boeiende graphics maken landbouw op Mars tot een betoverende ervaring.

Ga op een unieke landbouwreis met 'Mars Farming'. Kun jij de Rode Planeet groener maken en een nieuw thuis voor de mensheid creëren?


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.