Press "Notify when price drops" button to track Winkelrommel: Winterstop price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 jun. 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Winkelrommel: Winterstop

Release date: 5 jun. 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Speel 5 verschillende hersenkrakende spellen, voor spelers van alle leeftijden!

Neem het op tegen talloze kleurrijke niveaus, waar de items die je nodig hebt verborgen zijn rond, naast en onder veel andere dingen! Train je scherpe ogen terwijl je zoekt naar bijpassende paren, sets van drie, items die voldoen aan categorieën zoals type en kleur, en meer. Ontcijfer vervolgens prachtige afbeeldingen in tegel- en schuifpuzzels.

Deze 5 spellen uit de Shopping Clutter-serie van JetDogs zullen je zeker verrassen en verrukken!

Spring op je favoriete slee en glijd regelrecht naar een winterse plek waar magie de boventoon voert! De straten schitteren met felle lichten, overal klinkt muziek en zelfs volwassenen beginnen weer in wonderen te geloven!

Dit jaar zetten de Walkers een prachtige boom neer. Maar het versieren ervan is nog niet zo eenvoudig... Help ze de beste versieringen voor hun kerstboom te vinden en red de kerst van de Walkers in Shopping Clutter: Christmas Poetree.

Dan, net toen de Walkers een uitstapje aan het plannen waren, staan oom Rat en tante Schaap bij hen aan de deur... met kaartjes voor een kerstcruise! Sluit je aan bij de familie, reis de wereld rond en ga aan land om de bezienswaardigheden te bewonderen. Keer vervolgens terug naar huis om Kerstmis te vieren in Shopping Clutter: Christmas Cruise.

Sluit het winterseizoen af met Shopping Clutter: Winter Garden. Oom Rat wil een kas opzetten waar zijn geliefde vrouw tante Schaap het hele jaar door haar bloemen kan laten groeien. Het is behoorlijk moeilijk om groene planten te vinden in de winter, maar de Walkers zullen tante Schaap pas in de lente een blauw gevoel geven!

Maar de herfstvakantie mag natuurlijk niet ontbreken! De Walkers hebben besloten een feest te organiseren in Animalville, en als echte expert op het gebied van Thanksgiving Day-tradities kwam de goedhartige oom Tom Turkey helpen. Doe mee met het plezier in Shopping Clutter: A Perfect Thanksgiving!

Eindelijk... bloeit de liefde in Shopping Clutter: Love is in the Air! Omdat Valentijnsdag niet alleen Valentijnsdag is... het is ook de verjaardag van meneer en mevrouw Walker! Er is zoveel te doen: cadeautjes kopen, versieringen uitkiezen en ophangen, maar ook Valentijnsdagkaarten uitzoeken en versturen!

Sluit je aan bij de familie Walker in het rustige stadje Animalville, en je zult zeker een leuke tijd hebben!

Functies
- Meer dan 40 uur hersenkrakende gameplay
- 100 cumulatieve afleveringen, 700 rommelniveaus en 100 puzzels
- Kleurrijke graphics, grappige dialogen en schattige karakters
- Instelbare modi: eenvoudig zonder tijdslimiet, en moeilijk met tijdslimiet, maar er zijn meer punten te verdienen!
- Feestelijke afbeeldingen, items, animaties en muziek om in de sfeer van Kerstmis, Thanksgiving en Valentijnsdag te komen!
- Nieuwe zachte geluiden en muziekmeesterwerken, ontspannende omgevingsgeluiden en meer, voor comfortabel en plezierig spelen
- Leer veel feiten over wintervakantietradities over de hele wereld!


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.