Press "Notify when price drops" button to track Dig or Die price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 jun. 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: BLITWORKS SL

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.5 / 5

Ratings: 2

Dig or Die

Release date: 5 jun. 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: BLITWORKS SL

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Jij bent een vertegenwoordiger van het bedrijf CRAFT & Co.
Je verkoopt overal in het heelal geautomatiseerd fabricagegereedschap, totdat je ruimteschip opeens neerstort op een vijandige planeet. Nu moet je zelf de sterkst mogelijke verdediging opbouwen als je heelhuids wilt ontsnappen.
Maar wees gewaarschuwd... deze planeet is meedogenloos.
Gebruik het gereedschap dat je zelf verkoopt en de grondstoffen in de buurt om te bouwen wat je nodig hebt om te overleven en uiteindelijk van de planeet te ontsnappen.
Verken, vecht, vervaardig en bouw je verdediging op!

Speel een uniek en vernieuwend spel:
- Strategie: overleef elke nacht massale aanvallen door sterke muren te bouwen en kanonnen te plaatsen.
- Architectuur: bouw slim, anders storten je bouwwerken in! Bouw muren om je basis te verdedigen of bruggen en hoge torens om afgelegen plekken te bereiken.
- Waterhuishouding: regen, infiltratie, ondergrondse rivieren en meren... wees voorzichtig als het hard regent, want het water kan zomaar stijgen!
- Speel klassiek of probeer de speciale spelmodi: Onder de zee (start in een grot onder een enorme oceaan!), In de wolken (een willekeurig samengestelde wereld die bestaat uit honderden zwevende eilanden) of Basis verdedigen (zonder verkennen, alleen basis bouwen en verdedigen).
- Schakel de optie Gevaarlijke gebeurtenissen in om verschillende rampen te activeren zoals meteorenregen, overstroming, aardbeving, vulkaanuitbarsting of zelfs een haaienstorm!
- Speel Creatieve modus en maak alle items gratis. In deze modus krijg je ook verborgen items en hulpmiddelen om het terrein aan te passen of zelfs water en lava te maken!

Gameplay:
- Leuk vanaf de start: je hoeft niet eindeloos te graven, maar kunt gelijk beginnen met verkennen, vechten en strategisch spelen.
- Doel van het spel: je moet een raket bouwen om van de planeet te ontsnappen.
- Strategisch overleven: in het spel moet je strategisch spelen om te overleven. Je hebt geen honger, maar je moet elke nacht massale aanvallen zien te overleven. Daarvoor moet je de wereld verkennen en grondstoffen verzamelen om je verdediging te bouwen.

Gevechten:
- Geen zwaarden, magie of vliegende clownmonsters! Het is een veelzijdige sciencefictionwereld met snelle en leuke lasergevechten!
- Intelligente monsters: zij zoeken naar de beste manier om je verdediging aan te vallen. Let op: Ze kunnen niet door muren heen, maar ze kunnen de muren wel vernietigen!
- Wisselende moeilijkheid: alleen de soorten die je overdag hebt gedood vallen 's nachts aan (ze voelen zich vast gekwetst!). Op deze manier kun je zelf bepalen wanneer je tegen sterkere monsters wilt vechten.
- AI-maatje: je neergestorte ruimteschip bevat een AI die de crash heeft overleefd en hij geeft je handige tips (of niet!). Bouw een drone voor hem zodat hij je kan volgen en kan helpen vechten tegen de monsters!

Wereldsimulatie:
- Enorme wereld met real-time simulatie van de omgeving, fysica, watercyclus en licht/donker.
- Stroom: bouw zonnepanelen of waterkrachtgenerators om de geavanceerde items van je basis aan te drijven!
- Plantensimulatie: planten groeien op natuurlijke wijze en verspreiden zich als aan de vereiste omstandigheden wordt voldaan. Creëer boerderijen met kunstmatige zonnelampen en irrigatie.
- Procedureel gegenereerde wereld: Grote hoofdlijnen zijn vastgelegd om een logische spelvoortgang te bevorderen, maar de gedetailleerde lay-out van de bodem, grotten, grondstoffen, enz. is telkens uniek.

Maken en bouwen:
- Maken: Je delft grondstoffen, oogst planten en doodt monsters en bazen om betere items en verdedigingswerken te kunnen maken.
- Bouw van de basis: Je bouwt een vesting, geen vakantiehuisje.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.