Press "Notify when price drops" button to track Winkelrommel: lentebloesem price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 jun. 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, French, German, Russian

Voice: English

Highest price

€12.49

Lowest price

€12.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Winkelrommel: lentebloesem

Release date: 5 jun. 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, French, German, Russian

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De lente is begonnen in deze 5 kleurrijke, hersenkrakende spellen, voor spelers van alle leeftijden!

Het is tijd voor alle wezens van Animalville om naar buiten te gaan tijdens de lente!

De Walkers waren teleurgesteld door het ontbreken van een plek in hun stad waar kinderen van alle leeftijden en hun ouders een leuke tijd samen konden doorbrengen... dus besloot het hele gezin de perfecte speeltuin te regelen! Maar het blijkt dat het niet zo eenvoudig is als ze dachten. Er moet nog veel worden opgeruimd en uitgezocht voordat de dieren van de stad van hun nieuwe speeltuin kunnen genieten! Help mee met winkelrommel: de beste speeltuin.

Help de familie vervolgens met het inrichten van de bloemenwinkel van tante Schaap! Ze merkte dat er niet genoeg bloeiende bloemen of planten aan de balkons hingen... dus besloot ze daar iets ten goede aan te veranderen. Ruim de schappen van haar nieuwe winkel op en vind alle benodigde apparatuur (en niet te vergeten bloemen!) in Shopping Clutter: Blooming Tale.

Voordat het seizoen voorbij is, besluit tante Schaap haar oude droom waar te maken en de steden van de wereld met de mooiste bloemen te bezoeken! Terwijl ze weg is, heeft Sloth Walker de leiding over haar bloemenwinkel. Maar dat was misschien niet het beste idee… Nu is de winkel verwoest! Duik in Shopping Clutter: From Gloom to Bloom en red de dag!

Nu is het tijd voor de verjaardag van een lid van de familie Walker! Omdat verjaardagen de favoriete feestdag van elk kind zijn, is het tijd om het feest voor te bereiden. Met veel gasten onderweg, eten dat moet worden geserveerd en versieringen die moeten worden opgehangen, zijn de Walkers in chaos! Toon je beste vaardigheden in Shopping Clutter: Happy Birthday om van Hare's feest het beste te maken dat hij ooit heeft gehad!

Eindelijk gaan de Walkers een nieuwe uitdaging aan: het openen van hun eigen koffiebar! Omdat Animalville het perfecte koffiehuis mist, nemen de Walkers het op zich. Het enige wat ze nu nog nodig hebben zijn jouw scherpe ogen en bekwame handen om de beste uitrusting en stijlvol meubilair voor het koffiehuis te bemachtigen. Doe mee aan een nieuw geweldig koffie-avontuur in Shopping Clutter: Coffeehouse!

Geniet van 5 rommelspellen, vol vreugde en groei terwijl de bloemen bloeien en het weer omslaat! Mis Shopping Clutter: Spring Blossom niet.

Functies
- Meer dan 40 uur hersenkrakende gameplay
- 100 cumulatieve afleveringen, 700 rommelniveaus en 100 puzzels
- Kleurrijke graphics, grappige dialogen en schattige karakters
- Instelbare modi: eenvoudig zonder tijdslimiet, en moeilijk met tijdslimiet, maar er zijn meer punten te verdienen!
- Speel met nieuwe items uit verschillende thema's: verjaardagsfeestje, koffiebar en meer
- Geniet van heldere, kleurrijke lenteafbeeldingen, veel bloemen en meer
- Ontspan terwijl je speelt, met zachte geluiden, muziekmeesterwerken, omgevingsmuziek en meer


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.