Press "Notify when price drops" button to track Backpack Hero price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 mei 2024

Genre: Adventure / Strategy

Rating:

Publisher: Different Tales S.A.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean

Voice: English

Highest price

€18.99

Lowest price

€18.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Backpack Hero

Release date: 22 mei 2024

Genre: Adventure / Strategy

Rating:

Publisher: Different Tales S.A.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Backpack Hero geeft een draai aan de standaard deck-building roguelike. Het gaat er niet alleen om wat je bij je draagt, maar ook hoe je de voorwerpen in je rugzak organiseert. De plaatsing van de voorwerpen heeft een grote invloed op hun prestaties. Vind de juiste plek in je rugzak om hun kracht te vergroten. Verken oude dungeons, grotten, moerassen en meer. Ontmoet kleurrijke vrienden en vecht tegen dodelijke vijanden. Zorg dat je niet verdwaalt!

Verhaal
Op de momenten dat je je leven niet op het spel zet, kun je optimaal gebruikmaken van de grondstoffen die je hebt verzameld om je woonplaats Haversack Hill opnieuw op te bouwen. Verander het in een betoverend en efficiënt dorpje dat een aanzuigende werking heeft op mensen van heinde en ver. Koop en verkoop voorwerpen, doe onderzoek en ontgrendel helden, uitdagingen en missies. Organiseer het perfecte dorp om de wereld van Orderia te herstellen en de dieren die er leven te redden.

Kenmerken
Experimenteer met je strategie om oplossingen te bedenken die de game breken
Verzamel ruim 800 unieke voorwerpen met verbluffende krachten en synergie
Neem het op tegen meer dan 100 verschillende vijanden. Leer hun aanvalspatronen en hak ze in de pan.
Verken de eindeloze dungeons! Begin elke run met willekeurig gegenereerde levels en ontdek onvoorspelbare voorwerpen en unieke indelingen, gebeurtenissen en uitdagingen
Maak kennis met de 5 unieke speelstijlen van de verschillende helden
Speel op zichzelf staande runs of beleef het volledige avontuur en metavoortgang in het verhaalspeltype
Bouw Haversack Hill opnieuw op en help de bewoners
Maak het dorp aantrekkelijker en efficiënter om nieuwe inwoners te lokken. Koop en verkoop voorwerpen, doe onderzoek en ontgrendel helden, uitdagingen en missies.


Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.