Press "Notify when price drops" button to track Knight Sim Life price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 jun. 2024

Genre: Role playing games / Strategy

Rating:

Publisher: Tetyana Vysochanska

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1 / 5

Ratings: 2

Knight Sim Life

Release date: 28 jun. 2024

Genre: Role playing games / Strategy

Rating:

Publisher: Tetyana Vysochanska

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
"Knight Sim Life" biedt een meeslepende mix van stadsbouw, landbouwsimulatie en strategische gevechten.
Ga op reis om je eigen middeleeuwse koninkrijk te bouwen en te verdedigen in 'Knight Sim Life', een boeiend 3D-simulatiespel voor landbouw en stedenbouw. In een levendige low-poly wereld nemen spelers de rol aan van een dappere ridder die belast is met het cultiveren van het land, het bouwen van prachtige bouwwerken en het beschermen van hun snelgroeiende rijk tegen dreigende bedreigingen.

Functies:

Dynamisch stadsgebouw: bouw en pas je middeleeuwse stad vanaf de grond af aan. Bouw majestueuze kastelen, bruisende markten, schilderachtige huisjes en essentiële infrastructuur om je groeiende bevolking te ondersteunen.

Rijke landbouwmechanismen: Duik in de kunst van de landbouw terwijl je uitgestrekte velden met gewassen, boomgaarden en vee bewerkt. Oogst hulpbronnen, beheer vee en beheers de seizoenen om de welvaart voor uw mensen te garanderen.

Bloeiende economie: breng handelsroutes tot stand, onderhandel met kooplieden en beheer de economie van uw koninkrijk om welvaart en groei te bevorderen. Ruil grondstoffen, goederen en artefacten met aangrenzende rijken om allianties te versterken en je invloed uit te breiden.

Rijk verhaal: Dompel jezelf onder in een boeiende verhaallijn vol speurtochten, uitdagingen en onverwachte ontmoetingen. Ontrafel de mysteries van het rijk, smeed allianties met andere ridders en geef vorm aan het lot van je koninkrijk door je acties.
Meeslepende beelden: ervaar de charme van een middeleeuwse fantasiewereld die tot leven wordt gebracht met verbluffende low-poly graphics, levendige omgevingen en ingewikkelde details die de essentie van een vervlogen tijdperk vastleggen.

Eindeloze verkenning: ga verder dan de muren van je stad en ontdek verborgen schatten, oude ruïnes en ongetemde wildernis vol avontuur. Verken verschillende biomen, ontmoet mythische wezens en ontdek de geheimen van het land.

"Knight Sim Life" biedt een meeslepende mix van stadsbouw, landbouwsimulatie en strategische gevechten, waardoor spelers worden uitgenodigd voor een epische reis vol ontdekking, verovering en heldendom in een rijk gedetailleerde middeleeuwse wereld.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.