Press "Notify when price drops" button to track Auto Empire: Dealer Car Simulator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 jun. 2024

Genre: Racing

Rating:

Publisher: CHETRUSCA SOFTWORKS S.R.L

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

2 / 5

Ratings: 1

Auto Empire: Dealer Car Simulator

Release date: 29 jun. 2024

Genre: Racing

Rating:

Publisher: CHETRUSCA SOFTWORKS S.R.L

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Welkom bij Auto Empire: Dealer Car Simulator, de ultieme 3D-autodealerervaring! Stap in de schoenen van een slimme autodealer en bouw je imperium vanaf de grond op. Koop oude, versleten voertuigen, geef ze een nieuw leven met je reparatievaardigheden en verkoop ze met winst. Bij elke succesvolle verkoop krijg je de kans om je dealerbedrijf te upgraden, je imperium uit te breiden en de beste autodealer van de stad te worden.

Belangrijkste kenmerken:

Realistisch autohandelen: Koop een verscheidenheid aan oude auto's, elk met unieke omstandigheden en uitdagingen. Beoordeel de beste deals en neem strategische beslissingen om uw winst te maximaliseren.

Gedetailleerde reparatiemechanismen: Duik in de fijne kneepjes van autoreparatie. Vervang onderdelen, repareer motoren en geef elke auto een frisse look met jouw deskundige aanpak.

Upgrade uw dealerbedrijf: gebruik uw inkomsten om uw dealerbedrijf uit te breiden en te upgraden. Verbeter uw showroom, huur bekwaam personeel in en trek meer klanten aan om uw bedrijf te laten groeien.

Dynamische economie: ervaar een realistische markt waar prijzen fluctueren. Houd trends in de gaten en pas uw koop- en verkoopstrategieën dienovereenkomstig aan.

Aanpassingsopties: Personaliseer uw auto's met een verscheidenheid aan upgrades en visuele aanpassingen om hun waarde te verhogen en potentiële kopers aan te spreken.

Meeslepende 3D-graphics: Geniet van verbluffende 3D-graphics die de wereld van autohandel tot leven brengen. Van gedetailleerde automodellen tot een bruisende dealeromgeving, elk aspect is ontworpen om helemaal in op te gaan.

Boeiende gameplay: Breng uw tijd en middelen in evenwicht terwijl u jongleert met het kopen, repareren en verkopen van auto's. Strategische planning en snel denken zijn de sleutel tot het opbouwen van een succesvol imperium.

Ben je klaar om roestige oude auto's in goud te veranderen en het autodealerimperium van je dromen op te bouwen? Spring in Auto Empire: Dealer Car Simulator en begin vandaag nog aan je reis!


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.