Press "Notify when price drops" button to track Bentley's Hackpack™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 feb. 2013

Genre: Arcade

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€1.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.73 / 5

Ratings: 41

Bentley's Hackpack™
Bentley's Hackpack™ – Demo and Vrijspelen
Bentley's Hackpack™ – Trial & Unlock

Release date: 6 feb. 2013

Genre: Arcade

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Voor PlayStation®3 en PlayStation®Vita

Samenvatting
Als Sly Cooper geen kraak aan het plannen is of door de tijd reist om schurken te pakken, dan hangt hij het liefst met zijn vrienden rond in Bentleys Speelhal. Zijn trouwe vriend Bentley is namelijk niet alleen een gadgetgoeroe en een meesterhacker, maar hij is ook een kei in het ontwerpen van computerspelletjes. In Bentley's Hackpack™ kun je drie van zijn creaties proberen.

Eigenschappen
• Koop de volledige versie van Bentley's Hackpack™ om door 60 levels te blazen. Je ontdekt stapels voorwerpen en je kunt zelfs een heel bijzondere arcadekast vrijspelen.

Minispellen
• Vonkgeleider: leid een elektrische vonk over het parkoers en verzamel zoveel mogelijk bonussen.
• Alter Ego: vlieg door de doolhofachtige levels en knal erop los in dit zijwaarts scrollende schietspel.
• Systeemkraker: verzamel voorwerpen en vernietig vijanden terwijl je je tank van poort naar poort stuurt.

Cross-Buy
• Als je dit spel koopt voor PS3™ dan krijg je de PS Vita-versie er zonder bijkomende kosten bij. Ga na de aankoop naar PlayStation®Store. Daar staat het spel voor je klaar in de Download lijst van je PS Vita.

Belangrijke opmerkingen
• Ga naar eu.playstation.com voor meer info over Bentley's Hackpack™ en Sly Cooper: Thieves in Time™. Dit zijn allebei Cross-Buy-spellen voor PS3™ en PS Vita.
• De schermtekst van Bentley's Hackpack™ is beschikbaar in de volgende talen : Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Portugees, Pools, Russisch, Noors, Zweeds, Fins en Deens.

Compatibiliteitsinfo:
1 speler, Minimaal 2,1GB opslagruimte, HDTV-schermresolutie: 720p

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Bentley's Hackpack™ ©2013 Sony Computer Entertainment America LLC. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Sanzaru Games, Inc. “Bentley's Hackpack” is a trademark of Sony Computer Entertainment America LLC. All rights reserved.