Press "Notify when price drops" button to track MACHINE: MELTFIRE price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 18 apr. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Cheats:

Main game: RIDGE RACER™

Highest price

€1.49

Lowest price

€1.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.6 / 5

Ratings: 108

MACHINE: MELTFIRE

Release date: 18 apr. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Cheats:

Main game: RIDGE RACER™

Voeg een nieuw voertuig toe aan je game met de MELTFIRE van SOLDAT!

In tegenstelling tot de RAUNA supersportwagen, werd de MELTFIRE vanaf het begin ontworpen als een middenklasse model. Het uiteindelijke model versie 6 kan als een racemodel gezien worden, vanwege het volledig ontbreken van blinde vlekken, het voor en achter met koolstofvezel versterkte chassis en een verhoogde mobiliteit.

De opvallende aerodynamische carrosserie werd vormgegeven na uitvoerige tests met de windtunnelapparatuur van het voormalige REVELTA raceteam.

Coureurs die gaan voor een messcherpe rijstijl, kijk uit wat je doet!

LET OP: Deze content is gratis beschikbaar voor gebruikers die de RIDGE RACER Gold Pass aangeschaft hebben. Controleer je huidige content om te voorkomen dat je iets dubbel aanschaft. De volledige versie van RIDGE RACER is benodigd om deze downloadbare content te kunnen spelen.

Ad hoc-modus 2-8 spelers
Netwerkspelers 2-8
Netwerkfuncties
20480KB minimaal
Touchscreen
Achter-touchpad
Twee joysticks

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

RIDGE RACER™& ©2011 NAMCO BANDAI Games Inc.