Press "Notify when price drops" button to track Portal™2 In Motion™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 14 nov. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: SIXENSE ENTERTAINMENT INC.

Cheats:

Main game: Portal 2

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.9 / 5

Ratings: 277

Portal™2 In Motion™

Release date: 14 nov. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: SIXENSE ENTERTAINMENT INC.

Cheats:

Main game: Portal 2

Portal™2 In Motion™ is een DLC-campagne voor Portal 2, ontworpen door Sixense voor de krachtige trackingmogelijkheden van de PlayStation®Move-bewegingscontroller. Op basis van de personages en de wereld van Portal 2 van Valve heeft Sixense met Portal 2 in Motion een van de meest intuïtieve bewegingscontrollerervaringen ooit gecreëerd. Je gebruikt de PlayStation®Move-bewegingscontroller om voorwerpen te bereiken, draaien en groter of kleiner te maken om steeds moeilijkere puzzels op te lossen. Hierbij is creatief bewegen belangrijk. Portal 2 In Motion voegt ook nieuwe mogelijkheden toe aan de bekende gereedschappen van Portal 2. Zo moet je bijvoorbeeld portals onder een precieze hoek afvuren en verzwaarde opslagkubussen met een bepaalde kracht gooien. Het lampje van de PlayStation®Move-bewegingscontroller past zich automatisch aan de kleur van de laatst gecreëerde portal aan (blauw of oranje), precies zoals het draagbare portalapparaat van Aperture Science in het spel.

PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera vereist.
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller vereist.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.