Press "Notify when price drops" button to track Flyhunter Origins price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 dec. 2014

Genre: Adventure / Casual / Family

Rating:

Publisher: RIPSTONE LTD

Cheats:

Highest price

€6.99

Lowest price

€1.75

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.63 / 5

Ratings: 48

Flyhunter Origins

Release date: 10 dec. 2014

Genre: Adventure / Casual / Family

Rating:

Publisher: RIPSTONE LTD

Cheats:

Compatibel met PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

'Dit is Zak, een schoonmaker van ruimteschepen en Flyhunter in spe. Zak is een “Zursk”, een van de drie rassen van Burgarol 3. Hij werkt aan boord van het ruimteschip van de Flyhunter-bemanning: The Frog. Maar diep van binnen wil hij zijn eigen avonturen beleven.

Ergens in een baan rond de aarde wordt de lading van The Frog (met exotische insecten van de laatste jacht) in de ruimte gedumpt om op de planeet Aarde neer te storten. Dit alles terwijl de Flyhunters in diepe cryoslaap zijn. Het lijkt erop dat de schoonmaker Zak als enige de situatie kan redden.

Kan deze held zijn bezem inruilen voor een vliegenmepper om een dappere Flyhunter te worden? Gelukkig kan Zak goed schoonmaken, want hij moet een heleboel rotzooi opruimen! Schiet op! Help deze jongen zijn missie te volbrengen, voordat “The Investors” erachter komen dat hun dure insecten zijn verdwenen!

Kleine held – Groot spel – Enorm avontuur!'

1 speler(s)
10240KB minimaal
Touchscreen

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Flyhunter: Origins © 2014 Ripstone Ltd. Developed by Steel Wool Games. “Flyhunter” is a trademark of Ripstone Ltd. All rights reserved.