Press "Notify when price drops" button to track Shin Megami Tensei®: Persona®3 FES price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 feb. 2014

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: SEGA EUROPE LTD

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.93 / 5

Ratings: 1103

Shin Megami Tensei®: Persona®3 FES

Release date: 12 feb. 2014

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: SEGA EUROPE LTD

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Combineer je sociale schoolleven met het verkennen van dungeons in deze innovatieve RPG. Ga de strijd aan met de Shadows met behulp van je innerlijke kracht (Persona).

Deze titel is geïmporteerd uit Noord-Amerika. De content van het spel is alleen in het Engels beschikbaar en je beeldscherm moet 60hz-compatibel zijn. Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen Dialogen in de game: Engels Tekst op het scherm: Engels.

Dit product is een aangepaste versie van de originele PlayStation®2-game. Sommige functies wijken mogelijk af van de originele PS2™-versie of zijn helemaal niet beschikbaar.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

© 2013 Index Corp.
PERSONA, SHIN MEGAMI TENSEI, and SMT are registered trademarks of Index Digital Media, Inc.