Press "Notify when price drops" button to track Thriller Chiller Bundle price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 jan. 2014

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Alawar Entertainment, Inc.

Cheats:

Highest price

€19.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.3 / 5

Ratings: 20

Mountain Crime: Requital
Twisted Lands: Shadow Town

Release date: 22 jan. 2014

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Alawar Entertainment, Inc.

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Waarom klopt je hart sneller wanneer je in de donkere kamer gluurt? Wat bezorgt je kippenvel wanneer je een vreemde vorm ziet in de schaduw? Waarom hou je je adem in als je een vreemd geluid hoort? Angst.
Angst houdt je in leven. Stel je voor: een verlaten hotel op een stormachtige nacht. Een seriemoordenaar is uitgebroken en met iedere bliksemflits en donderslag voel je zijn mes op je keel. Of: je bent gestrand bent op een eiland vol mist en zombies. Angst houdt je in leven.
Maar hoeveel bloedstollende momenten kun je aan? Test je uithoudingsvermogen met de Thriller Chiller Bundle, een pakket van 2 avonturen om je zenuwen te testen. In Mountain Crime: Requital, stop een maffe moordenaar die zich een weg hakt door de gastenlijst. Blijf bloeddorstige wezens voor in je zoektocht naar je partner op een verlaten eiland in Twisted Lands: Shadow Town. In beide games verzamel je nuttige voorwerpen, los je hersenkrakende puzzels op en doe je de ene na de andere verschrikkelijke ontdekking!

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2014 THRILLER CHILLER BUNDLE IS REGISTERED TRADEMARK OF ALAWAR ENTERTAINMENT, INC. ALL RIGHTS RESERVED.