Press "Notify when price drops" button to track The Bureau: XCOM Declassified price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 aug. 2013

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: 2K

Cheats:

Highest price

€14.99

Lowest price

€4.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.35 / 5

Ratings: 219

The Bureau: XCOM Declassified

Release date: 23 aug. 2013

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: 2K

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

We schrijven het jaar 1962. JFK is president en Amerika gaat gebukt onder de Koude oorlog, niet wetende dat er een veel grotere dreiging voor de deur staat. Een geheime organisatie genaamd The Bureau onderzoekt een aantal mysterieuze aanvallen van een buitenaardse vijand. Kruip in de huid van speciaal agent William Carter en geef leiding aan je team in deze spannende tactische shooter. Win de geheime oorlog en red de mensheid. De missie van The Bureau is helder: overleef en overwin de vijandelijke dreiging en behoed de burgers voor de waarheid.

1 speler

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2008-2013 Take-Two Interactive Software, Inc. Developed by 2K Marin. XCOM, The Bureau: XCOM Declassified, 2K Marin, 2K Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. All other trademarks are property of their respective owners.