Press "Notify when price drops" button to track Do Not Fall™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 jul. 2013

Genre: Action

Rating:

Publisher: XPEC Entertainment Inc.

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.68 / 5

Ratings: 22

Do Not Fall™

Release date: 24 jul. 2013

Genre: Action

Rating:

Publisher: XPEC Entertainment Inc.

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Do Not Fall is een intense en spannende platform spel. Met de rol van eenonverschrokken avonturier die in eenspeciale automaatwoont, gaat u door zevenverschillendewerelden met avonturenomgenoegingrediënten everzamelenomdrankenvan de automatteproduceren en tedistribueren!
Het lijktmisschieneenvoudigzijn, maar de spelerzalmoetenbewijzendatgenoegschelereflexenhijheeftomverdwijnendetegels, obstakels en valkuilen in het speltevermijden. De spelerzal al het mogelijkedoenomnietteonevenwichtigtezijn of van het oppervlaknietaftevallen!
Er is ook multiplayer spelbeschikbaarals u wilt uwvaardigheden met anderespelers in de verschillende multiplayer spelmodimeten. Verzamel je vrienden en begin eengrotestrijdomtezienwiezalkoningworden.
U kuntlopen. U kuntspringen, maar wat u ookdoet, NIETVALLEN!

1-4 spelers
Minimaal 482KB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-4

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

'Do Not Fall' is an application trademark of XPEC Entertainment INC.
Copyright © 2013 XPEC Entertainment INC. All Rights Reserved.