Press "Notify when price drops" button to track Manhunt price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 mei 2013

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Rockstar Games

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€2.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.78 / 5

Ratings: 522

Manhunt

Release date: 15 mei 2013

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Rockstar Games

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Cash is vermoord. En nu willen ze hem nog een keer vermoorden.
Je wordt wakker van je eigen angstige ademhaling. Je kunt alleen overleven als je vlucht, vecht en als ze je niet kunnen vinden. En als je lang genoeg weet te overleven, kun je misschien ontdekken wie je dit heeft aangedaan.

In veel vervallen Amerikaanse stadjes is de wet ver te zoeken en niemand kan het wat schelen. In Carcer City is iedereen op zoek naar goedkoop vermaak en de vetste kicks. En de ultieme rush is iemand het leven te geven en dan weer te ontnemen, gewoon voor de lol. En deze keer ben jij, James Earl Cash, het doelwit van hun verveling. Ze hebben je tot leven gebracht. En nu ben jij hun prooi.

Dit product is een aangepaste versie van de originele PlayStation®2-game. Sommige functies wijken mogelijk af van de originele PS2™-versie of zijn helemaal niet beschikbaar.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2003-2007 Rockstar Games, Inc. Rockstar Games, Rockstar North and the logo are trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software. Rockstar Games and Rockstar North are subsidiaries of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks and trademarks are properties of their respective owners. All Rights Reserved.