Press "Notify when price drops" button to track Gottlieb Pinball Classics price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 apr. 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: SYSTEM 3 SOFTWARE

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.72 / 5

Ratings: 18

Gottlieb Pinball Classics

Release date: 3 apr. 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: SYSTEM 3 SOFTWARE

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Welkom in een voorbij decennium waarin de speelhallen met flipperkasten DE plek zijn om rond te hangen en je flipperkunsten te bewijzen! Gottlieb Pinball Classics is een volstrekt authentieke flipperkastervaring met alle onderdelen en geluiden van een echte flipperkast. De 11 beroemdste Gottlieb flipperkasten zijn zorgvuldig nagemaakt in digitale vorm, allemaal voorzien van echte flipperkast-mechanica, originele graphics en nostalgische geluiden.

Met 6 verschillende camerastandpunten om mee te spelen, zit het geschikte standpunt voor jou er zeker bij. Speel multiplayertoernooien met maximaal 4 spelers en verborgen bonussen, zoals vrij te spelen spelonderdelen.
Het is net alsof je in een echte speelhal staat, alleen kun je nu net zo lang spelen als je wilt op jacht naar de perfecte score!

Dit product is een aangepaste versie van de originele PlayStation®2-game. Sommige functies wijken mogelijk af van de originele PS2™-versie of zijn helemaal niet beschikbaar.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Gottlieb Pinball Classics © 2012 System 3. Copyright 2012 Gottlieb Development LLC. Published by System 3. Developed by FarSight Studios.