Press "Notify when price drops" button to track Psych Yourself price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 mrt. 2013

Genre: Unique / Educational / Brain training

Rating:

Publisher: CREAT STUDIO INC

Cheats:

Highest price

€6.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.19 / 5

Ratings: 16

Psych Yourself

Release date: 13 mrt. 2013

Genre: Unique / Educational / Brain training

Rating:

Publisher: CREAT STUDIO INC

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Zet je hersenen onder stroom en ontdek de kracht van je persoonlijkheid met Analyseer jezelf, het vervolg op de PSN Indische bestseller uit 2011, Test Yourself: Psychologie! Heb je ooit al de grenzen van je creativiteit willen ontdekken, meester over je eigen emoties en deze rondom jou willen worden, en je eigen perceptievermogen naar nieuwe hoogtes willen stuwen? Stimuleer je geest en verzadig deze verlangens met Analyseer jezelf!

Het nieuwe en verbeterde Analyseer jezelf, van dezelfde makers als het originele Test Yourself: Psychologie en de uibreidingspakketten Aandacht en Geheugen, zit boordevol interactieve tests en spellen die zijn gebaseerd op bewezen, wetenschappelijke methodologieën. Analyseer jezelf, dat psychologische wetenschap met interactief plezier combineert, zorgt voor een deskundige analyse van je creativiteit, emotionele IQ en perceptievermogen met aanbevelingen voor persoonlijke groei.

Verbeter je innerlijke en analyseer jezelf vandaag nog!

1-2 spelers
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Psych Yourself ©2013 Creat Studios, Inc.