Press "Notify when price drops" button to track Dokuro price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 jan. 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: GUNGHO ONLINE ENTERTAINMENT AMERICA

Cheats:

Highest price

€2.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.48 / 5

Ratings: 490

Dokuro

Release date: 30 jan. 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: GUNGHO ONLINE ENTERTAINMENT AMERICA

Cheats:

Alleen compatibel met PlayStation®Vita. Niet compatibel met PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

Dokuro is een stoïcijns klein skelet die slechts een pion is in het een leger van de Dark Lord. Op een dag is hij er getuige van hoe zijn meester een ontvoerde prinses thuisbrengt met het doel haar te huwen. Begaan met haar lot besluit Dokuro de prinses te bevrijden uit het verradelijke, met monsters gevulde kasteel van de Dark Lord. Onderweg stuit hij op een magisch blauw drankje, wat de kracht bezit hem in een koene held te veranderen. Tragisch genoeg is dit de enige keer dat de prinses zijn nobele inspanningen gade kan slaan.

Onbewust van enig gevaar zal de prinses naar voren blijven wandelen totdat ze een eigenhandig onoverkomelijk obstakel tegenkomt. Dokuro moet tussen zijn skelet- en heldenvormen wisselen om zijn volledige vaardigheden en krachten te benutten. Dokuro's skeletvorm stelt hem in staat in de schaduwen weg te kruipen en de prinses van daaruit te beschermen, terwijl hij in heldenvorm de legers van het duister direct te lijf kan gaan!

1 speler(s)
1KB minimaal
Touchscreen
Achter-touchpad

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© GungHo Online Entertainment, Inc. All Rights Reserved.