Press "Notify when price drops" button to track Spyro The Dragon™ price or check other PS3 / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 dec. 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€1.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.68 / 5

Ratings: 973

Release date: 12 dec. 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Compatibel met PSP® (PlayStation®Portable) en PlayStation®3.

Maak kennis met Spyro, het kleine draakje met grote dromen over avonturen.

Spyro leeft vreedzaam tussen de drakenfamilies in de vijf Dragon Lands, waar hij oefent met vliegen en vuur spuwen. Samen met zijn beste vriend de libel Sparx droomt hij ervan om ooit een held te worden.

Maar er is iets mis in de Dragon Lands. Op een dag komt een gemene, lelijke draak met de naam Gnasty Gnorc naar de Dragonlands. Hij is jaloers op het geluk van de drakenfamilies en verovert het gebied. Hij bevriest alle draken met een magisch kristal. Gelukkig is Spyro zo klein dat de boze vloek hem mist. Nu is hij samen met Sparx de enige hoop die de draken nog hebben.

Je kunt nu samen met Spyro en Sparx op avontuur door de vijf magische werelden, plus Gnasty Gnorcs schrootrijk, in dit geliefde PlayStation®-avontuur.

Dit product is een bewerking van een PlayStation® (PS one®)-klassieker. Sommige functies kunnen afwijken van de originele PS one®-versie van dit product, of zijn mogelijk niet beschikbaar.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen; Dialogen in de game: Engels; Tekst op het scherm: Engels.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Spyro The Dragon™ ©1998-20012 Universal Interactive Studios Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Insomniac Games, Inc. “PLAYSTATION” and “PlayStation” are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. is a registered trademark of Sony Corporation. All rights reserved.