Press "Notify when price drops" button to track Bang Bang Racing price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 jun. 2012

Genre: Arcade / Racing

Rating:

Publisher: Digital Reality Publishing

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.51 / 5

Ratings: 294

Bang Bang Racing

Release date: 13 jun. 2012

Genre: Arcade / Racing

Rating:

Publisher: Digital Reality Publishing

Cheats:

Geef nu vol gas met Bang Bang Racing, een splinternieuw race-spel geschikt voor elke snelheidsduivel in de familie! Kies uit 20 wagens in vier verschillende categoriën (krachtige wagens, Evo GT, Protech en open-wheel formulewagens), acht verschillende skins en negen exotische en gevarieerde circuits over de hele wereld. Pionnen en ontploffende tonnen zullen je rijkunsten op de proef stellen op sneeuw, water, zand en met olie overgoten circuits. Je kunt ook tegen anderen racen met de split-screen multiplayermodus voor vier spelers.

Download de upgrade naar het volledige spel als je de testversie al hebt gedownload.

1-4 spelers
Minimaal 150KB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Copyright © 2011 by Digital Reality Publishing Ltd. All rights reserved