Press "Notify when price drops" button to track Rainbow Six® Complete Pack price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 apr. 2012

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Highest price

€19.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.2 / 5

Ratings: 117

Release date: 11 apr. 2012

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Aanbieding is geldig van 10-06-2015 tot en met 12am GMT 25-06-2015 (Was €19.99)


TC's Rainbow Six® Vegas 2 (PS3™-versie): in dit vervolg op de bekroonde first-person shooter keer je terug naar Las Vegas. Red 'Sin City' van een terroristische aanval en zit van begin tot eind op het puntje van je stoel. De besten zijn terug en dit keer gaan ze voor de totale overwinning.

TC's Rainbow Six® Vegas (PS3™-versie ): Team Rainbow bestormt de chaotische straten van Las Vegas waar een team terroristen 'Sin City' heeft overgenomen en de wereld dreigt te overspoelen met een ongekende golf van terrorisme. Jij bepaalt hoe de toekomst eruitziet! Verdedig bekende locaties van Las Vegas, zoals Fremont Street, de Strip en interactieve casino's.

TC's Rainbow Six® (PSOne™-versie): jij bent de leider van Rainbow Six, een geheime organisatie van de VN die in het leven is geroepen om het terrorisme een halt toe te roepen. Als de hel losbreekt en de politieke situatie het de plaatselijke hulptroepen onmogelijk maakt, is het aan jouw team om dit vuile klusje te klaren.

1-2 spelers
SIXAXIS-bewegingsdetectie
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkspelers 2-14

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2012 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft, the Ubisoft logo, Ubi.com and the Soldier Icon are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Rainbow Six is a trademark of Red Storm Entertainment in the U.S. and/or other countries.