Press "Notify when price drops" button to track All Zombies Must Die! price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 4 jan. 2012

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DOUBLESIX DIGITAL PUBLISHING LTD

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.33 / 5

Ratings: 266

All Zombies Must Die!

Release date: 4 jan. 2012

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DOUBLESIX DIGITAL PUBLISHING LTD

Cheats:

Boem, recht door z'n kop! Alleen jij kunt voorkomen dat 6 miljard zombies kunnen genieten van al dat heerlijke hersenvoedsel dat de wereld te bieden heeft. Leid tot 4 spelers door het stadje Deadhill en schiet je een weg door hordes monsters die hersenen willen oppeuzelen, maak bizarre wapens en voltooi idiote zoektochten. Non-stop actie met de leuke aspecten van een RPG, zoals klassen, omhooggaan in level, plunderen en een ondood leger dat blijft komen. Denk eraan: All Zombies Must Die!

1-4 spelers
Minimaal 151MB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

© 2011 Doublesix Digital Publishing Ltd.