Press "Notify when price drops" button to track Orbit price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 nov. 2011

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Laughing Jackal Ltd.

Cheats:

Highest price

€2.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.07 / 5

Ratings: 334

Orbit

Release date: 9 nov. 2011

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Laughing Jackal Ltd.

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

O, nee! Het ruimteprogramma loopt gevaar nu er NERGENS TER WERELD GELD IS!! Dat weerhoudt twee wetenschappers niet van de uitvoering van het Orbitproject, een no-budget verkenning van ons zonnestelsel.
Baan je een weg door asteroïdevelden en ontwijk akelige vijanden die geld en brandstof willen stelen of slijm in je ogen willen gooien!
Door geld te verzamelen dat op raadselachtige wijze in een baan om de planeten zweeft, geef je het project een geldinjectie en kun je onbetrouwbare systemen upgraden en nieuwe schepen verkrijgen om verder te komen dan de maan – van Mercurius tot Uranus – zoals nooit eerder is gebeurd!
Het onderzoeksmenu van Orbit bevat bijna 200 unieke upgrades en je kunt verborgen relieken en blauwdrukken vinden, je status bijhouden en 12 uitdagende medailles winnen.
Het lanceerplatform staat klaar. Ben jij klaar voor Orbit?

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


compatibel met Memory Stick Duo™: 192KB

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Orbit © 2011 Laughing Jackal Ltd. All rights reserved. Developed by Laughing Jackal Ltd.