Press "Notify when price drops" button to track Worms™ Crazy Golf price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 okt. 2011

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Team 17 Digital LTD

Cheats:

Highest price

€7.99

Lowest price

€1.69

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.45 / 5

Ratings: 463

Worms™ Crazy Golf

Release date: 19 okt. 2011

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Team 17 Digital LTD

Cheats:

Worms™ Crazy Golf is een dolkomische mix van explosieve Worms™ actie en de puzzelgebaseerde uitdagingen van minigolf! Met uitgebreide en telkens opnieuw te spelen solo-opties en een hot-seat multiplayermodus voor vier spelers is urenlang speelplezier gegarandeerd!
• Carrièremodus voor solospelers met drie 18 holes banen: Brittannië, Piratengrot en Kerkhof – Met Trofeeprestaties.
• Uitdagingsmodus voor solospelers inclusief 15 uitdagingen met klassementen.
• Hot-seat multiplayermodus voor maximaal vier spelers.
• Minigolf! Bestuur de dolkomische holes op een unieke manier met interactieve voorwerpen, gebruiksartikelen en effecten.
• Worms™ humor! Exploderende schapen, teleportaties, balmeppende oude vrouwtjes, jattende mollen, mijnen, magneten en zelfs nieuwe hoedjes!
• Pas de naam, het hoedje, de club, spraak en ballen van je worm aan en verdien geld tijdens het spel om nog meer aanpassingen vrij te spelen.

1-4 spelers
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Worms Crazy Golf ontwikkeld door Team17 Software Ltd © 2011. Team17 Software en Worms Crazy Golf zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Team17 Software Limited. Origineel concept van Andy Davidson. Alle overige handelsmerken, copyrights en logo's zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Ontwikkeld en uitgebracht door Team17 Software Limited.