Press "Notify when price drops" button to track Sega Bass Fishing price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 okt. 2011

Genre: Arcade / Sports

Rating:

Publisher: SEGA EUROPE LTD

Cheats:

Highest price

€4.49

Lowest price

€1.34

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.07 / 5

Ratings: 512

Sega Bass Fishing

Release date: 5 okt. 2011

Genre: Arcade / Sports

Rating:

Publisher: SEGA EUROPE LTD

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Vaar met je motorboot naar acht verschillende visplekken om de grootste en mooiste baars te vangen! Kies uit veertien verschillende soorten aas en doe mee aan vier toernooien. Begin als amateur en werk jezelf omhoog naar de pro's in het Masters Classic-toernooi. Sla ze aan de haak!

Digitaal geremasterd
Geremasterd voor digitale download met HD 720p-graphics om de beste speelervaring van deze Dreamcast-klassieker tot nu toe te bieden!

Oefen je vistechniek
Het variabele weer en de omstandigheden op het water beïnvloeden het gedrag van de vissen, dus je moet met speciale azen en talloze vistechnieken leren werken om vis te vangen die anders wegzwemt. Vis je 's ochtends? Probeer een oppervlakteaas. Is het heet buiten? Dan kun je maar beter naar koeler water.

Compatibel met PlayStation®Move
Op de PlayStation®3 kun je de viservaring in de huiskamer nog realistischer maken met de PlayStation®Move-bewegingscontroller. Werp en haal op via een simpel tikje met de pols.

1 speler
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera optioneel.
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.