Press "Notify when price drops" button to track Eat Them!™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 jul. 2011

Genre: Action

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€3.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.15 / 5

Ratings: 439

Eat Them!™
Eat Them!™ Trial

Release date: 6 jul. 2011

Genre: Action

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Creëer machtige monsters en sla je door een stripverhaal vol actie en avontuur.

Download Eat Them!™ vandaag nog en hul je in de witte jas van een gestoorde wetenschapper, die sinds zijn ontslag gigantische griezels maakt en bestuurt. Laat je beestachtige creaties de straten kort en klein slaan en jagen op de hoge ambtenaar die je zo slecht heeft behandeld. Als iets ze in de weg durft te staan, slopen ze het of eten ze het op.

Stel je eigen monsters samen met waanzinnige wapens, coole kleuren en dodelijke krachten. In de loop van je avonturen kun je nog meer onderdelen en vaardigheden vrijspelen.

Speel samen met je vrienden in een multiplayer-coöp en probeer zo'n monsterlijke chaos te creëren, dat je een plaats in het wereldwijde online klassement verdient.

Wat let je? Toch niet die nietige mensjes? Verpletter ze, vernietig ze, eet ze op!

Stamp naar eu.playstation.com voor meer over Eat Them!™ en de fascinerende wereld van PlayStation®Network.

Compatibiliteitsinfo: 1-4 spelers; Minimaal 192MB opslagruimte; SIXAXIS™-bewegingsdetectie; DUALSHOCK®3-trilfunctie; HDTV-schermresolutie: 720p; Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Eat Them!™ ©2010 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Fluffy Logic. “Eat Them!” is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.