Press "Notify when price drops" button to track echochrome micro [PSP] price or check other PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 apr. 2011

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€3.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.53 / 5

Ratings: 19

Release date: 6 apr. 2011

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Compatibel met PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

PSP™ Essentials - Games die je moet hebben, voor kleine prijsjes

Welkom bij echochrome micro, waar de mysterieuze Loper door wonderlijke driedimensionale doolhoven dwaalt en er op elke hoek gevaar schuilt. Gelukkig kun jij de Loper een handje helpen: met een beetje verbeeldingskracht en zorgvuldige rotatie van de levels zie je de problemen van een andere kant. Zo kun je ze zelfs volledig laten verdwijnen.

Met het speltype Solo en de doolhoven uit de UMD-versie van het spel, plus het fantastische speltype Canvas waarmee je je eigen doolhoven kunt creëren om ze met vrienden te delen via de Ad Hoc-modus. echochrome micro is een paradijs voor puzzelfans van alle leeftijden. Download het nu en onderwerp je brein aan de ultieme test.

OPMERKING: deze informatie was correct ten tijde van publicatie.

Het volledige spel ondersteunt:
1 speler; geschikt voor Memory Stick Duo™ met minimaal 1408 KB opslagruimte; draadloze compatibiliteit (Ad Hoc-modus)

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

echochrome ©2008 Sony Computer Entertainment Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Game Yaruoze!. All rights reserved.