Press "Notify when price drops" button to track Playstation®Move Heroes price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 mrt. 2011

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.27 / 5

Ratings: 255

Playstation®Move Heroes

Release date: 30 mrt. 2011

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Ga aan de slag met je favoriete PlayStation®-helden!

Speel samen met Ratchet en Clank, Jak en Daxter en Sly en Bentley en doe mee aan de eerste intergalactische heldenspelen. Het gemene duo Gleeber en Lunk ontvoert onze helden van hun thuisplaneten om hun vaardigheden, kracht en moed te testen. Als ze winnen ontvangen ze niet alleen een gouden medaille, maar mogen ze ook weer naar huis.

Gewapend met een PlayStation®Move-bewegingscontroller heb je directe controle over je favoriete personages. Gebruik vette wapens om de heftige uitdagingen te overwinnen. Knal je vijanden overhoop met vuurwapens en granaten, raak lastige doelwitten met explosieve bowlingballen en vliegende schijven of sla je overal doorheen met zwepen, moersleutels en andere wapens.

Haal er een vriend(in) bij en speel met twee bewegingscontrollers in het speltype voor twee spelers. Waar wacht je nog op? Laat de spelen beginnen!

PlayStation®Move Heroes is alleen te spelen met een PlayStation®Move-bewegingscontroller en een PlayStation®Eye-camera. Om met iemand anders te spelen, heb je een tweede bewegingscontroller nodig.


Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.
“DTS” is a registered trademark of DTS, Inc. and “DTS-HD Master Audio” is a trademark of DTS, Inc.



Compatibiliteitsinfo: 1-2 spelers; Minimaal 11.5GB opslagruimte; PlayStation®Move vereist; HDTV-schermresolutie: 720p; Netwerkfuncties; Het spel kan in de volgende talen worden gespeeld: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Fins, Zweeds, Deens, Noors en Pools >>

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

PlayStation®Move Heroes ©2011 Sony Computer Entertainment America LLC. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Nihilistic Software. “PlayStation” is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.

Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.
“DTS” is a registered trademark of DTS, Inc. and “DTS-HD Master Audio” is a trademark of DTS, Inc.