Press "Notify when price drops" button to track Rainbow-pack [PSP] price or check other PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 dec. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.23 / 5

Ratings: 22

Release date: 22 dec. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Compatibel met PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Vind jij ook dat de eenvoudigste games vaak het leukste zijn?

Everybody's Stress Buster is een verzameling zeer vermakelijke games waarmee je even de hectiek van het leven van alledag achter je kunt laten en je helemaal kunt uitleven. Het Rainbow-pack bevat 12 stressverlagende games waar je zo mee aan de slag kunt, maar die toch lastig zijn om goed in de vingers te krijgen.

Er zit in het Rainbow-pack voor iedereen wel iets leuks. Sportfanaten kunnen in K.O Derby de ring in stappen, in Home Run Derby met een honkbalknuppel wat ballen rondmeppen of in Soccer Derby hun balbeheersing perfectioneren. Puzzelaars kunnen in Bookshelf Dash en Tillage Pillage hun observatievaardigheden op de proef stellen, terwijl fans van actiegames in Battle Blitz het slagveld op kunnen gaan of in Kitchen Nightmare gemuteerde groenten in de pan kunnen hakken.

Snelheidsduivels kunnen in Rush Hour Master achter het stuur van een supersnelle racebolide kruipen en hun tegenstanders het nakijken geven, in Tractor Derby in een opgevoerde tractor rondkarren of in Vacuum Dash een op hol geslagen stofzuiger besturen. En in Face ala Crème en Karate wordt je reactiesnelheid danig op de proef gesteld terwijl je probeert zoveel mogelijk punten te halen.

Klinken deze stressverlagende games je als muziek in de oren? Download dan vandaag nog het Everybody's Stress Buster Rainbow-pack om alle zorgen van je af te spelen!

Ga naar eu.playstation.com voor meer informatie over Everybody's Stress Buster en de spannende wereld die PlayStation®Network heet.

Opmerking: De game-teksten zijn alleen in het Engels beschikbaar.

1 speler; geschikt voor Memory Stick Duo™ met minimaal 252MB opslagruimte

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Everybody’s Stress Buster™ ©2010 Sony Computer Entertainment Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe.
Developed by Clap Hanz. “Everybody’s Stress Buster” is a trademark of Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.