Press "Notify when price drops" button to track Funky Lab Rat price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 nov. 2010

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: HYDRAVISION ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Highest price

€6.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.44 / 5

Ratings: 277

Funky Lab Rat

Release date: 24 nov. 2010

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: HYDRAVISION ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Speel de rol van een funky labrat en gebruik je krachten om uit het laboratorium te ontsnappen waar je gevangen wordt gehouden. Denk goed na en vermijd de valstrikken in de kamers. Gebruik je krachten en combineer behendigheid met denkwerk om meer dan 80 levels te voltooien. Stop de tijd en pas de levels naar wens aan. Aan het einde wacht de vrijheid. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? - 11 werelden. - Meer dan 80 levels. - Urenlang speelplezier! - Stop de tijd en pas de levels naar wens aan. - Verzamel pillen en win afhankelijk van je prestaties gouden, zilveren en bronzen medailles. - Win platina medailles die alleen aan de beste spellers worden toegekend. - Speel 13 trofeen vrij. - Speel met de PlayStation®Move-bewegingscontroller en de PlayStation®Move-navigatiecontroller of een DUALSHOCK®3 draadloze controller.

1 speler
Minimaal 475KB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Funky Lab Rat © 2010 Hydravision Entertainment. Published and developed by Hydravision Entertainement.