Press "Notify when price drops" button to track Super Slammin' Dodgeball price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 nov. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Midas Interactive

Cheats:

Highest price

€3.59

Lowest price

€3.59

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.14 / 5

Ratings: 37

Super Slammin' Dodgeball

Release date: 24 nov. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Midas Interactive

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Dodgeball is een eenvoudig en verslavend sportspel. Probeer het team van de tegenstander met de bal te raken en zorg dat je zelf niet wordt geraakt. Klinkt dat eenvoudig? Nou, met acht gemene teams en veel speciale bewegingen is dit spel een ware uitdaging. Je moet het beste uit je eigen spelers halen als je het ultieme team wilt uitdagen: de fantastische ‘Elementals’. Een knockouttoernooi en de optie voor één wedstrijd, samen met de snelle en heftige versusmodus betekenen dat Dodgeball iedereen iets te bieden heeft.

• Een wedstrijd voor één speler en toernooimodi, plus een uitdagende modus voor twee spelers tegen elkaar
• Kies uit een van acht teams die je naar de overwinning kunt leiden.
• Kun je het Elementals-team vrij spelen en het wereldtoernooi winnen?
• Grote gekke personages en kleurrijke achtergronden zorgen voor nog meer plezier.


Dit product is een vernieuwde versie van een PlayStation® (PS one®)-klassieker. Sommige spelonderdelen kunnen afwijken van de originele PlayStation® (PS one®)-versie of zijn misschien niet beschikbaar.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Published by Midas Interactive Entertainment Ltd. Developed by © 2001-2002 Access.