Press "Notify when price drops" button to track Flight Control HD price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 sep. 2010

Genre: Action / Strategy

Rating:

Publisher: FIREMINT PTY LTD

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.59 / 5

Ratings: 1165

Flight Control HD

Release date: 15 sep. 2010

Genre: Action / Strategy

Rating:

Publisher: FIREMINT PTY LTD

Cheats:

Flight Control HD is waanzinnig verslavend. Jij hebt de leiding over een drukke luchthaven. Breng met de PlayStation®Move-bewegingscontroller of DUALSHOCK®3 draadloze controller vliegtuigen naar de juiste landingsbaan, maar laat ze niet botsen! Klinkt gemakkelijk? Zodra het druk wordt, heb je een uitgekiende strategie, goede ogen en een vaste hand nodig om je luchtgebied onder controle te houden. Speel solo of laat vrienden meedoen en kijk hoe de chaos toeneemt!
'Nog één keertje dan' om je record te verbeteren, neem het op tegen de wereld op de online leaderboards en verzamel alle trofeeën. Flight Control HD heeft schitterende 1080p graphics in retrostijl en een optionele stereoscopische 3D modus (op daarvoor geschikte tv's).
Land 16 verschillende vliegtuigen in 9 kaarten, waaronder het Australische binnenland, een vliegdekschip en 4 supergrote kaarten inclusief de totaal nieuwe 'Metropolis' kaart die dag en nacht kent.
Zorg dat je er klaar voor bent en download nu Flight Control HD!

1-4 spelers
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

© 2008-2010 Firemint Pty Ltd. Alle rechten voorbehouden.