Press "Notify when price drops" button to track MEGA MAN 10 price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 mrt. 2010

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: CE EUROPE LIMITED

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.35 / 5

Ratings: 678

MEGA MAN 10

Release date: 11 mrt. 2010

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: CE EUROPE LIMITED

Cheats:

Hou er rekening mee dat deze game uitsluitend in het Engels beschikbaar is.

Met dank aan de steun van alle fans kondigen we bij Capcom met trots de release van Mega Man 10 aan! Nu kunnen fans van alle leeftijden genieten van de nieuwste toetreding tot deze historische 8-bit franchise. Als speciale service voor nieuwe spelers hebben we de Easy Mode toegevoegd – het begin van een klassiek Mega Man spel! Met genoegen presenteren wij Mega Man 10 met het volgende avontuur tijdens de oneindige reizen van de iconische Blue Bomber!

1 speler
Minimaal 382KB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©CAPCOM CO., LTD. 2010 ALL RIGHTS RESERVED.