Press "Notify when price drops" button to track Trillion: God of Destruction price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 apr. 2016

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Idea Factory International Inc.

Cheats:

Highest price

€39.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.25 / 5

Ratings: 75

Trillion: God of Destruction

Release date: 1 apr. 2016

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Idea Factory International Inc.

Cheats:

Compatibel met PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

In dit baanbrekende strategie RPG, vechten samen met zes Overlord kandidaten naar de onderwereld wordt vernietigd te houden! Door middel van strenge training, kunt u het tij te keren van de strijd en stop Trillion van het nuttigen van de onderwereld!
Het verhaal ontvouwt zich. Meer dan duizend jaar zijn verstreken sinds de legendarische strijd tegen de hemel plaatsvond. Tot Trillion, de demon god van de vernietiging verscheen.
Biljoen had één wens: aan de hele wereld verbruikt. Hij scheurde door de krachten van de onderwereld. Zelfs Zeabolos, de Grote Overlord zelf, werd dodelijk verslagen. Aan de rand van de dood, Zeabolos hoorde een mysterieuze telefoongesprek diep van binnen en zei: 'Het is te nog vroeg voor het geslacht van de Grote Overlord te vallen. 'Zeabolos werd nieuw leven ingeblazen, en zijn lichaam werd samen gepatcht door een necromancer genaamd Faust . Zeabolos kreeg de kracht van de Ziel Grimoire, en moedig besloten om te vechten.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler(s)
10000KB minimaal
Twee joysticks

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016 IDEA FACTORY / COMPILE HEART / PREAPP PARTNERS All rights reserved. Trillion is a trademark of IDEA FACTORY. Licensed to and published by Idea Factory International, Inc.