Press "Notify when price drops" button to track Super Stardust™ Delta price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 feb. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€7.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.59 / 5

Ratings: 2467

Super Stardust™ Delta

Release date: 22 feb. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

   


Deze game is alleen geschikt voor PlayStation®Vita.

Schiet met scherp in deze intergalactische strijd om een sterrenstelsel en versla de vijand - en de natuur.

Als beste piloot van het heelal ben jij de aangewezen persoon om de vloot van de kwaadaardige Professor Schaumund een halt toe te roepen. Ook voor de dodelijke meteorietenregen die de onschuldige burgers op de planeten bedreigen, draai jij je hand niet om.

Gebruik het scherm (touchscreen) en de twee analoge joysticks om je vernietigende wapens in te zetten. Het lot van vijf werelden ligt in jouw handen in deze razendsnelle shoot-‘em-up.

Lever een episch gevecht tussen de sterren, test je precisie in uitdagende minigames, bestorm de onlineklassementen en schop het tot beste schutter ter wereld.

De vijand is meedogenloos. Nog één advies, piloot: als je met je ogen knippert, ben je al te laat.

Download de gratis testversie of koop meteen de volledige game. Voor deze game heb je een PlayStation®Vita-geheugenkaart (afzonderlijk verkocht) nodig.

Ga naar eu.playstation.com voor meer informatie over de Super Stardust-reeks en de spannende wereld van PlayStation®Network. Selecteer het vraagteken om de handleiding van deze game te lezen via de LiveArea™.

Compatibiliteitsinfo: 1 speler, Netwerkfuncties, Minimaal 230 MB opslagruimte, scherm (touchscreen)/achter-touchpad, twee analoge joyticks, bewegingssensor

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Super Stardust™ Delta ©2012 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Housemarque OY. “Super Stardust” is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.