Press "Notify when price drops" button to track Human Fall Flat Pre-Order Bundle price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 mei 2017

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Curve Digital

Cheats:

Highest price

€14.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.39 / 5

Ratings: 46

Human Fall Flat Pre-Order Bundle

Release date: 9 mei 2017

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Curve Digital

Cheats:

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST

DETAILS DIGITALE PRE-ORDER:
Pre-order en ontvang een exemplaar van Manual Samuel bij het afrekenen, en het dynamische design 'Human: Fall Flat' wanneer het spel uitkomt.

Bob is een doodnormaal mens zonder superkrachten, maar met de juiste middelen kan hij veel doen. Misbruik deze middelen en je kunt zelfs nog meer!

De wereld van Humans: Fall Flat zit bomvol geavanceerde krachten en innovatieve bediening die gemaakt is voor een groot aantal uitdagingen. De dromen van Bob zitten boordevol raadsels en puzzels die je op moet lossen en afleiding om mee te experimenteren om tot hilarische resultaten te komen. De werelden mogen dan fantasierijk zijn, maar de wet van de zwaartekracht is heel echt.

Probeer je die mysterieuze deur te openen of kijk je liever hoe ver je een luidspreker uit het raam kunt gooien?

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

1-2 spelers
Minimaal 4MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Human Fall Flat™ & © No Brakes Games.
Licensed by Curve Digital Publishing Limited.