Press "Notify when price drops" button to track 8 To Glory - PBR Resmi Oyunu price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 14 Eyl 2018

Genre: Action / Sports

Rating:

Publisher: Jumpgate AB

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese, Spanish

Voice: English

Highest price

729.00 TL

Lowest price

129.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.14 / 5

Ratings: 7

8 To Glory - PBR Resmi Oyunu

Release date: 14 Eyl 2018

Genre: Action / Sports

Rating:

Publisher: Jumpgate AB

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
PBR resmi oyunu 8 To Glory - Rodeo, profesyonel bir rodeocu olmanın tüm deneyimini size sunar. Günümüz sporunda en sert boğalara karşı dünyanın en iyi rodeocularından biri olarak yeteneklerinizi gösterin. Tüm 2018 sezonunda ilerlediğiniz sezon modunu oynayın. Dilediğiniz zaman meydan okuyabileceğiniz yeni boğalar ve rodeocular da dahil olmak üzere ödüllerin kilidini açın ve şampiyonluğa giden yolunuzda puanlar kazanın. Bir oyuncunun rodeocu olduğu diğer oyuncununsa ünlü PBR boğalarını kontrol ettiği yerel karşı karşıya modunda bir arkadaşınıza meydan okuyun.

Özellikler
• Tek oyunculu sezon mücadelesi, arcade modu ve yerel çok oyunculu karşı karşıya Ayakta Kalan Son Kovboy modu da dahil olmak üzere birden fazla oyun modu.
• En iyi 40 rodeocu
• En iyi 30 boğa
• Rodeocuların, boğaların ve giysilerin kilitlerini açmak için toplanabilecek düzinelerce oyun içi kart
• Gerçek PBR sunucuları ve rodeocuları
• Resmi olarak lisanslanmış tek PBR oyunu

1-2 Oyuncu
minimum 4 GB alan gerekir
DUALSHOCK®4 Titreşim İşlevi
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2018 Üç Kapı AB. 8 To Glory, Three Gates AB'nin ticari markasıdır. PRE © 2018'in Resmi Lisanslı Ürünü. Tüm Hakları Saklıdır. PBR, Professional Bull Riders, LLC'nin tescilli ticari markasıdır.