Press "Notify when price drops" button to track The Elder Scrolls® Online: ESO Plus - 12 Months price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Kas 2018

Genre: Role playing games / Unique

Rating:

Publisher: Bethesda

Cheats:

Main game: The Elder Scrolls Online

Highest price

569.00 TL

Lowest price

569.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

ESO Plus

Release date: 15 Kas 2018

Genre: Role playing games / Unique

Rating:

Publisher: Bethesda

Cheats:

Main game: The Elder Scrolls Online

Bu abonelik, devam eden ödemeli bir aboneliktir ve her 12 ayda bir 569,00 TL düzenli abonelik ücreti ödemeniz gerekir.
• Düzenli abonelik ücreti: hesabınıza kayıtlı e-posta adresine e-posta ile aksi belirtilmediği sürece her 12 ayda bir 569,00 TL.
• Faturalandırma sıklığı: her 12 ayda bir.
• Abonelik süresi: İptal edilene kadar devam eder.
Abonelik, iptal edilene kadar devam eder. İstediğiniz zaman aboneliği iptal edebilirsiniz. İptal edildiğinde,  ödeme yapmış olduğunuz sürenin sonunda aboneliğin geçerliliği sona erer. Bu durum, abonelik ücretlerinin gelecekteki ödemelerini durdurur ancak halihazırda yapılmış ödemeler için para iadesi yapılmaz. 

Aboneliğinizi iptal etmeyle ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz:https://www.playstation.com/support/store/cancel-ps-store-subscription/. ESO Plus, Elder Scrolls Online'ın premium üyelik servisi. Üyelerimiz daha yüksek tecrübe, daha hızlı üretim ilerlemesi ve bonus altının yanı sıra mevcut bütün DLC Oyun Paketleri, özel öğe ve indirimler ile oyun mağazasında dost ve binek hayvan, kostüm ve başka öğeler almak için kullanılabilen aylık 1650 Crown tahsisat (satın alma tarihinde verilen toplam üyelik miktarı Crown) kazanıyor. ESO'nun sunduğu her şeyin keyfini çıkarmanın yolu ESO Plus! Lütfen dikkat: ESO Plus kapsamında kazanılan DLC Oyun Paketlerine sadece üyelik aktif olduğu sürece erişilebilir.

Ağ Oyuncusu 2-99 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

©2018 ZeniMax Media Inc. The Elder Scrolls® Online developed by ZeniMax Online Studios LLC, a ZeniMax Media company. ZeniMax, The Elder Scrolls, Morrowind, ESO, ESO Plus, Bethesda, Bethesda Softworks and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the US and/or other countries. All Rights Reserved.