Press "Notify when price drops" button to track Tamashii price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 18 Ara 2019

Genre: Puzzle / Action / Horror

Rating:

Publisher: DIGERATI DISTRIBUTION

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese

Highest price

299.00 TL

Lowest price

23.80 TL

Lowest PS+ price

27.00 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.59 / 5

Ratings: 29

Tamashii

Release date: 18 Ara 2019

Genre: Puzzle / Action / Horror

Rating:

Publisher: DIGERATI DISTRIBUTION

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
80'lerin sonları ve 90'larda çıkan sıra dışı Japon oyunlarından esinlenilen Tamashii, nefes kesen korku ve rahatsız edici görsellerden oluşan çarpık bir dünyada geçen benzersiz bir bilmece-platform oyunu.

İnsanın içini sıkan, ölüm ve tehlikeyle dolu tapınağın içinde korkunç bir yaratık dolaşıyor. Tapınağın içinden yayılan kötülüğün kaynağını keşfetmek için bu cehenneme gizemli bir yabancı çağrılıyor. Tamashii'nin karanlık koridorlarında seni bekleyen şeytani tuzakların, aldatıcı bilmecelerin ve korkunç varlıkların üstesinden gelebilecek misin?

Öne Çıkan Özellikler
80'lerin sonları ve 90'larda çıkan Japon oyunlarından esinlenen pikselli görsel tasarım ve çarpıcı atmosfer
Platform, bilmece ve tüyler ürpertici korku türü öğeleri bir arada
Keşfedilecek sırlar ve gizli mesajlarla dolu esrarengiz bir hikâye
Daha fazla zorluk için zamanlı deneme/puan saldırı modları
Oyunculara yardımcı olmak için 'slow-motion' erişilebilirlik seçeneği


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.