Press "Notify when price drops" button to track Wired Italian Adventure Bundle price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 Oca 2020

Genre: Adventure / Horror

Rating:

Publisher: WIRED PRODUCTIONS LIMITED

Cheats:

Main game: The Town of Light

Highest price

749.00 TL

Lowest price

134.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.5 / 5

Ratings: 4

Close to the Sun
The Town of Light

Release date: 28 Oca 2020

Genre: Adventure / Horror

Rating:

Publisher: WIRED PRODUCTIONS LIMITED

Cheats:

Main game: The Town of Light

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Wired Productions, sektörün önde gelen bağımsız İtalyan oyun stüdyosundan iki muhteşem macera oyunu sunuyor.

Macera seni bekliyor! 'The Town of Light'ta Volterra tımarhanesine girerek geçmişi gün yüzüne çıkar ve 'Close to the Sun'da Nikola Tesla'nın yüzen bilimsel ütopyasında gemideki bilinmeyen tehlikelerle yüzleş.

The Town of Light:
Zihinsel bir rahatsızlık semptomları gösteren 16 yaşındaki bir kız olan Renée'nin gözlerinden oyna ve geçmişine ait pek çok sorunun cevabını onunla birlikte arayarak küçüklüğünü geçirdiği yeri keşfet.

Close to the Sun:
Uluslararası suların derinliklerinde Tesla'nın Helios'u hareketsiz duruyor. Bilimsel araştırma amaçlı serbest ütopyada Rose Archer, kardeşini bulma umuduyla gemiye adım atıyor ve hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlıyor. Girişte tek bir sözcük yankılanıyor... KARANTİNA!

1 Oyuncu Çevrimdışı
19 GB Kurulum Boyutu
PlayStation®4 Pro uyumlu

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

The Town of Light © 2017 LKA.it. Developed by LKA.it. Published by Wired Productions.

Close to the Sun © 2019 Storm in a Teacup S.R.L. Developed by Storm in a Teacup S.R.L. Published by Wired Productions Ltd. All rights reserved.