Press "Notify when price drops" button to track SUPERHOT ONE OF US BUNDLE price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 Tem 2020

Genre: Action

Rating:

Publisher: SUPERHOT SP. Z O.O.

Cheats:

Main game: SUPERHOT

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

999.00 TL

Lowest price

113.70 TL

Lowest PS+ price

113.60 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.67 / 5

Ratings: 3

Release date: 16 Tem 2020

Genre: Action

Rating:

Publisher: SUPERHOT SP. Z O.O.

Cheats:

Main game: SUPERHOT

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
SUPERHOT ONE OF US BUNDLE

Bu paket, zamanın sadece seninle birlikte hareket ettiği, ödüllü birinci şahıs nişancı oyunu SUPERHOT ile üç yılı aşkın süredir canımızı dişimize takarak oyuncularımızın SUPERHOT açlığını dindirmek için geliştirdiğimiz devam oyunu SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE'i içeriyor. İki oyunu bu tek pakette aldığında SUPERHOT'ın ağır çekimdeki kaotik ortamında ani ve sinematik hareketlerle çatışacağın heyecan dolu sayısız saatin olacak. Dört bir yandan üzerine yağan mermiler vızıldayarak seni sıyırıp geçiyor, düşmanlar her taraftan etrafını sarıyor, üstüne bastığın beton zemin kırmızı kristal parçalarıyla doluyor... Bu dünyada kendini kaybetmemen imkânsız. Nihayet özgürlüğe kavuşabileceksin.

SUPERHOT

Temkinli stratejiyle dizginlenemez kargaşayı bir araya getiren FPS oyunu SUPERHOT'ta zaman yalnızca sen hareket ettiğinde ilerliyor. Yenilenen can göstergeleri yok. Önüne serilen cephane kutuları yok. Burada sadece sen ve üzerine çullanan silahlı düşmanlar var. Öldürdüğün düşmanların silahlarını kapacak, ağır çekimde üstüne üstüne gelen mermi yağmurunun içinde herkesi vuracak, biçecek ve ilerlemeye çalışacaksın.

SUPERHOT'ın özellikleri:

Endless Mode (Sonu Gelmeyen Mod): Üzerine dalga dalga akın eden düşmanlara ne kadar kafa tutabileceksin?
Challenge Mode (Zorlu Mod): SUPERHOT'a sadece yumruklarınla, yeniden başlatma imkânı olmadan, süreli turlarda ve daha birçok farklı şekilde göğüs ger.
Replay Editor (Tekrar Düzenleyici): Herkesin görmesini istediğin en iyi oyun oturumlarını düzenle ve superhot.video adresine yükle.
Ekstralar: SUPERHOT'ın mini oyunlarına ve ASCII ile hazırlanan görsellere dalabilir, ayrıca [çıkarıldı].

Otuz aydır üzerinde çalışıyoruz. Geliştirme ve tasarım sürecine binlerce saat harcadık. 7 Day FPS Game Jam'de yaptığı mütevazı başlangıçtan sonra muazzam bir Kickstarter başarısına ve sektörün duayenlerinden gelen sayısız ödül ile adaylıklara uzanan macerasıyla SUPERHOT, bağımsız ve tutkulu geliştirme ekibinin oyuna sevgiyle verdiği emeğin yanı sıra dünyanın dört bir yanından desteğini sunan binlerce oyuncunun katkılarıyla hayat buldu.

SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE

SUPERHOT ve SUPERHOT VR'ın temelleri üzerine inşa edilen MIND CONTROL DELETE, SUPERHOT'ın yaşattığı süper güçlere sahip olma hissini daha yoğun yaşatmaya geliyor.

Çatışmanın tam göbeğindesin. Bir sürü mermi ağır çekimde milim milim üzerine geliyor. Sana doğru koşarken donup kalmış, parlak kırmızı düşmanlar görüyorsun. Ellerinde silahlarla, az önce parçaladığın düşmanlardan arta kalanları çiğniyorlar.

Her şey net, sessiz ve hareketsiz. Soğuk beton zemini kaplayan kırmızı kristallerin üzerinde ışıklar dans ediyor. Havada kavis çizen bir silah uçarken aheste aheste dönüyor. Düşmanın bedeni muazzam bir kırmızı şarapnel cümbüşüyle patlarken, elindeki silah yere düşüyor.

Bir an için durup düşünüyorsun. Daha önce de buradaydın. Hem de defalarca.
Belki de bu sefer gerçekten bir anlam ifade edecek.

MCD'nin özellikleri:

SUPERHOT serisinin üçüncü oyunu MIND CONTROL DELETE'te daha fazla hikâye ve seriye has daha fazla oynanış mekaniği bulacak, SUPERHOT'ın dünyasını daha derinden keşfedeceksin. Ağır çekimde yaptığın yıkım dansı, hiç olmadığı kadar uzun sürecek.

Önceki oyunlardan çok daha kapsamlı.
Hiç olmadığı kadar fazla mekanik emrine amade.
Oyunda ilerledikçe daha fazla güçleneceksin.
Daha fazla anlam bulacak mıyım?



Tek oyunculu çevrimdışı
PS4 Pro konsolunda gelişmiş oyun deneyimi


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.