Press "Notify when price drops" button to track Hypnospace Outlaw price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 Ağu 2020

Genre: Unique

Rating:

Publisher: NO MORE ROBOTS

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

429.00 TL

Lowest price

48.00 TL

Lowest PS+ price

57.00 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.38 / 5

Ratings: 16

Hypnospace Outlaw

Release date: 27 Ağu 2020

Genre: Unique

Rating:

Publisher: NO MORE ROBOTS

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Selamlar Enforcer ve Hipnoz Uzmanı Devriye Departmanına katıldığınız için teşekkür ederiz! Korporakrasi uyurken, haydutlar, sevgili Hipnozuzumuzun tamamında korkunç geçişler satın alıyor ve bu sanal sokaklar kendilerine polis olmayacak!

Hypnospace Outlaw, Hypnospace'in yanlışları avlamak için çok çeşitli garip ve harika web sitelerini araştırırken, aynı zamanda gelen kutunuza göz kulak olmak, virüslerden ve reklam yazılımlarından kaçınmak ve olabilecek veya olmayabilecek birçok uygulamayı indirdiğiniz bir 90'lı internet simülatörüdür. Bir işe yara.

Hypnospace Enforcer olarak işinizin bir parçası olarak, doğrudan Hypnospace Patrol Departmanından gelen kutunuza gelen raporlar ve ödüller ile telif hakkı ihlali, internet zorbalığı ve daha fazlasını izleyeceksiniz. Boş zamanlarınızda, HypnOS masaüstünüzü, uygun gördüğünüz halde, şirketinizi korumak için çeşitli indirmeler, duvar kağıtları, ekran koruyucular ve yardımcı botlarla özelleştirebilirsiniz.

Öyleyse Hypnospace Headband ™ cihazınızı kullanın ve şu temel talimatları aklınızda bulundurun:

- Siberuzayda Gezinme: Hipnoz uzayını ihlal eden pislik kullanıcıları için Web'in en karanlık köşelerini araştırın!
- Tehlikeler ve sevinçler: Harika GIF'leri ve MIDI dosyalarını indirin, ancak reklam yazılımlarına, araç çubuklarına ve bilgisayar korsanlarına dikkat edin!
- Hazine avı: Hypnocoins kazanmak için işinizi yapın veya gelen kutunuzu görmezden gelin ve gizli sayfalar, indirmeler ve sırlar için avlanın!
- Çocukluğunuzu yeniden yaşayın: Masaüstünüz için iğrenç ekran koruyucular ve kaplamalar ekleyin ve sayfaların daha hızlı yüklenmesini sağlamak için fare işaretçinizi hareket ettirin!


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.