Press "Notify when price drops" button to track Pixel Gladiator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 Eyl 2020

Genre: Action

Rating:

Publisher: DRAGEUS GAMES S.A.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Russian, Spanish, Ukrainian

Voice: English

Highest price

125.00 TL

Lowest price

7.20 TL

Lowest PS+ price

4.80 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.15 / 5

Ratings: 13

Pixel Gladiator

Release date: 25 Eyl 2020

Genre: Action

Rating:

Publisher: DRAGEUS GAMES S.A.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Russian, Spanish, Ukrainian

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
"Üssünü savun ve yükselt, öfkeli yaratık dalgalarını bozguna uğratmak için büyük silahlar kap ve öldürücü kuleler inşa et.

En sevilen Gladyatör gösterisinin katılımcılarından biri olarak terk edilmiş bir gezegene gönderildin. Amacın milyarca seyircinin gözü önünde öldürücü yaratıklara karşı dövüşerek olabildiğince uzun süre hayatta kalmak.

Para kazanmak için düşmanlarını öldür ve yeni silahlar ile yükseltmeler satın al. Kuleler ve tuzaklar ile üssünü savun. Seyirci kitlen seni finanse ediyor, o yüzden onları eğlendirdiğinden emin ol!

Mücadeleyi göze al ve acımasız yaratıklar ile dolu bu kan banyosundan galip çık! Bu yorucu ve acımasız gösterinin şampiyonu ol. Morituri te salutant!


Özellikler:

- Eşsiz silahlar ve oyuncu yükseltmeleri
- Üssünü korumak için kuleler ve tuzaklar
- Tehlikeli ve acımasız boss'lar
- Para ve zafer için dövüşler ve katliam!"



Tek oyunculu çevrimdışı
PS4 oyunu, PS Vita aracılığıyla kontrol edilebilir
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.