Press "Notify when price drops" button to track Project CARS 3: Style Pack price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Ara 2020

Genre: Unique

Rating:

Publisher: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Cheats:

Main game: Project CARS 3

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

249.00 TL

Lowest price

71.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.32 / 5

Ratings: 211

Project CARS 3: Style Pack

Release date: 15 Ara 2020

Genre: Unique

Rating:

Publisher: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Cheats:

Main game: Project CARS 3

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Tüm sınırları yeniden belirleyen üç süper araba ile tasarımın, hızın, teknolojinin ve akıl almaz performansın geleceğini deneyimleyin. Tarihin en hızlı Ferrari yol arabasının, tüm zamanların en güçlü Lamborghini'sinin ve 500 km/saat hız yapabilen, henüz yollara inmemiş Hennessey Venom F5'in direksiyonunda yarışın. Ayrıca, onlarca kişiselleştirme öğesi ve 16 temalı etkinlik de Project CARS 3: Style Pack ile geliyor.

İçeriği:
— Ferrari SF90 Stradale. Hayal ettiğinizin de ötesinde. Nesilden nesile aktarılan bir motorsporları geleneği ve bilgi birikiminden yarış pistinde doğmuş, dahası Maranello için pek çok ilki barındıran bir araba: ilk Ferrari plug-in hibrid süper araba, ilk ortadan motorlu dört tekerlekten çekişli Ferrari ve tüm zamanların en güçlü Ferrari yol arabası. 90 sayısı Ferrari’nin 90. yaşını temsil ediyor ve SF de yarış takımı Scuderia Ferrari’yi. Üç elektrik motoru ve 4 litrelik çift turbo V8 benzinli motorun ürettiği toplam güç 1000 beygir. Evet, hayal kurmayı bırakın, direksiyona geçin.
— Lamborghini Sián FKP 37. Tarz, hız ve Countach’tan ilham alan tasarım. Bu teknoloji harikası şaheser Lamborghini’nin ilk hibrid süper spor arabası ve tüm zamanların en güçlüsü. Lamborghini Sián FKP 37’nin ortasına yerleştirilmiş 6,5 litrelik V12 motoru 819 beygir güç üretiyor ve saatte 350 km hıza çıkabiliyor. Sián, Bologna’da şimşek anlamına geliyor ve bu arabanın gerçek karakterini ifade ediyor.
— Hennessey Venom F5. Bir süper arabada olabileceklerin sınırlarını belirliyor. 2021’de yollara inecek olan Hennessey muazzam bir güç ve muhteşem bir tarzla gelecek. Gövdesi tümüyle karbon fiberden yapılan, tepeden tırnağa kullanım, çeviklik, denge ve performans odaklı olarak tasarlanan Hennessey Venom F5 gerçek hayatta yollara iniş tarihinden üç ay önce Project CARS 3’te arzı endam ediyor. Özel yapım, çift turbolu, 6,6 litrelik Amerikan V8 motoru, sıkı durun, 1.817 beygir güç üretiyor ve aracı saatte 500 km hıza çıkarabileceği öngörülüyor. Hayal bile edilemeyen gerçek oluyor. Hennessey Venom F5 geliyor.
— Bir ücretsiz pist: Bahrain International, Bahreyn
— 16 Temalı Etkinlik
— 12 Görünüm
— 20 Çıkartma
— 5 Desen
— Kupalar
— 5 Jant
— 10 Lastik
— 10 Plaka
— 5 Yarış Numarası
—10’ar tane kıyafet ve kaskı ile bir yeni karakter


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimiçi çok oyunculu (2 20 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
PS4 Pro konsolunda gelişmiş oyun deneyimi
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.