Press "Notify when price drops" button to track Two Point Hospital: Close Encounters price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Mar 2021

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: SEGA EUROPE LTD

Cheats:

Main game: Two Point Hospital: JUMBO Edition

Highest price

225.00 TL

Lowest price

30.26 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.12 / 5

Ratings: 25

Two Point Hospital: Close Encounters

Release date: 5 Mar 2021

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: SEGA EUROPE LTD

Cheats:

Main game: Two Point Hospital: JUMBO Edition

Goldpan şehrinde bu dünyadan olmayan bir karşılaşmayla ilgili söylentiler devam ediyor. Two Point County'nin Doğu kesimlerindeki kumlu diyarların semalarında görülen bir ateş topu, bir dizi alışılmadık hastalık bu çoğu zaman unutulan şehrin sakinleri arasında anlaşmazlığa, kargaşaya ve genel bir huzursuzluğa neden olduktan sonra baş şüpheli haline geldi.

Gerçek olmayanla mücadele etme yeteneğine sahip çok yönlü bir en üst düzey medikal yönetici olarak, yönetiminizin alandaki bazı önemli konumlara işlevsel erişimi var... Buna, halkın bilmesine gerek olmayan bazı alanlar da dahil. County'nin en iyi basın kurumu olan Two Point Squabbler neler olduğunu bilmek istiyor ve giriş biletleri de sizsiniz.

Neler dahil?

3 yeni ve gizemli yer
3 yeni ve tamamen hareketli tedavi makinesi
11 yeni bakarak anlaşılabilir hastalık
Toplamda 34 yeni hastalık
Yeni oynanış
Yeni müzik, DJ ve anons hatları


Tek oyunculu çevrimdışı
Singstar Microphone uyumlu


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.