Press "Notify when price drops" button to track Chivalry 2 Special Edition PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 Haz 2021

Genre: Unique

Rating:

Publisher: TRIPWIRE INTERACTIVE

Cheats:

Main game: Chivalry 2 PS4 and PS5

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

1,249.00 TL

Lowest price

237.50 TL

Lowest PS+ price

199.60 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Chivalry 2
Chivalry 2 PS4 and PS5
Chivalry 2 Special Edition
Chivalry 2 Special Edition Content PS5
Chivalry 2: Standard Edition
SEContent

Release date: 8 Haz 2021

Genre: Unique

Rating:

Publisher: TRIPWIRE INTERACTIVE

Cheats:

Main game: Chivalry 2 PS4 and PS5

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
"Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar.

Efsane Orta Çağ savaş alanına geri dön.
Chivalry 2, destansı Orta Çağ film savaşlarından ilham alan çok oyunculu birinci şahıs bir kesme oyunudur. Oyuncular, kılıç çarpışmalarından alevli ok yağmurlarına, kapsamlı kale kuşatmaları ve daha fazlasına kadar uzanan, dönemin hafızalara kazanan tüm anlarını içeren çarpışmaların içine dahil oluyor.

● Platformlar arası oyunla tüm platformlarda fırtına gibi savaşa gir!
● Destansı Orta Çağ aksiyon filmlerinden ilham alan büyüleyici, 64 oyunculu sinema tadında savaşlara atıl
● Turnuva alanlarından büyük ölçekli kale kuşatmalarına kadar çeşitli Orta Çağ ortamlarında geçen büyük ölçekli çatışmaları tecrübe et
● Her biri kendine has silahlara ve yeteneklere sahip olan 4 sınıf ve 12 alt sınıf ile oyun tarzını seç
● Çok daha fazlası seni bekliyor!"

PlayStation 5 için Tamamen Yeniden Yapıldı
PS5 donanımından en iyi şekilde faydalanmak üzere yapılan Chivalry 2'nin 64 oyunculu Orta Çağ çılgınlığı, son derece güzel şekilde işlenmiş detaylarla, ışın izleme ile, insanı saran dokunsal geri bildirimlerle ve PlayStation 5'te mümkün kılınan diğer şahane geliştirmelerle müthiş yerel 4K çözünürlükte ve 60 FPS olarak çalışıyor. Chivalry 2 ayrıca PlayStation 5 sistemine yükselttiğinde mevcut nesil sürümlerinden ücretsiz nesiller arası yükseltmeleri de destekliyor.

Hemen PlayStation 5'te Chivalry 2 - Special Edition ön siparişi vererek şu içeriğe sahip ol:
Chivalry 2 Tam Sürüm ve 26-29 Mart 2021 Tarihlerinde Kapalı Betaya Erişim
Düellocu Şövalye Zırhı: Turnuva alanına Mason ve Agatha Şövalyelerinin özel setlerinde mevcut olan, göz kamaştıran Düellocu Şövalye Zırhı ile çık.
Kraliyet Kılıcı: Efsanevi Kraliyet Kılıcını kullanarak hem müttefiklerine hem de düşmanlarına savaş alanının gerçek liderinin kim olduğunu göster.
Altın Atlının Baltası: Altın Atlının Baltası ile kafaları tarz bir şekilde ikiye ayır ve bunu yaparken baltanın dallı budaklı metal işçiliğini mahvetmemeye çalış!
Gül Yenilik Öğesi: Doğduğun an envanterine eklenen Gül Yenilik Öğesi ile savaş sevgini ifade et.
1.000 Taç + 5.000 Altın: Yeni zırhların, silah görünümlerinin ve daha fazlasının kilidini açmak için kullanabileceğin 1.000 Taç (premium para birimi) ve 5.000 Altın (kazanılabilir para birimi) al!
Ön Sipariş Özel Öğesi:

Asil Zweihänder: Çift elle kullanılan canavar gibi bir silah olan Asil Zweihänder ile düşmanlarını avla. Etrafın sarıldığında ve kanlı bir zafere ulaşmaya hazır olduğunda kusursuz seçim.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimiçi çok oyunculu (2 64 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi oynama gerekli


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.