Press "Notify when price drops" button to track Super Meat Boy Forever price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 Mar 2021

Genre: Action

Rating:

Publisher: TEAM MEAT

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

499.00 TL

Lowest price

18.90 TL

Lowest PS+ price

9.45 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.95 / 5

Ratings: 39

Super Meat Boy Forever

Release date: 19 Mar 2021

Genre: Action

Rating:

Publisher: TEAM MEAT

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Super Meat Boy Forever, Super Meat Boy olaylarından birkaç yıl sonra gerçekleşir. Meat Boy ve Bandage Girl birkaç yıldır Dr. Fetus'tan uzak mutlu bir hayat yaşıyorlar ve şimdi Nugget adında harika bir küçük bebekleri var. Nugget neşeyle kişileşmiştir ve Meat Boy ve Bandage Girl için her şeydir. Bir gün kahramanlarımız piknikteyken, Dr. Fetus onlara gizlice girdi, Meat Boy ve Bandaj Kızı bir kürekle bilinçsizce dövdü ve Nugget'ı kaçırdı! Kahramanlarımız gelip Nugget'ın kayıp olduğunu görünce kime gideceklerini biliyorlardı. Parmak eklemlerini kırdılar ve Nugget'ı geri alana kadar asla durmamaya karar verdiler ve Dr. Fetus'a çok önemli bir ders verdiler. Sadece yumruklar ve tekmelerle öğretilebilecek bir ders.



Super Meat Boy'un mücadelesi Super Meat Boy Forever ile geri dönüyor. Seviyeler acımasızdır, ölüm kaçınılmazdır ve oyuncular bir seviyeyi geçtikten sonra o tatlı başarı hissini yaşayacaklar. Oyuncular tanıdık ortamlarda ve tamamen yeni dünyalarda koşacak, zıplayacak, yumruklayacak ve tekmeleyecek.



Super Meat Boy Forever'da bir kez oynamaktan daha iyi ne olabilir? Cevap basit: Super Meat Boy Forever'da birkaç kez oynamak ve her seferinde oynayabileceğiniz yeni seviyelere sahip olmak. Seviyeler rastgele oluşturulur ve oyun her tamamlandığında, oyunu tekrar oynama seçeneği görünür ve kendi benzersiz gizli konumlarıyla farklı seviyeler sunarak yepyeni bir deneyim oluşturur. Oyuncuların zevk alması ve fethetmesi için kelimenin tam anlamıyla binlerce seviye el işi yaptık. Yinelenen bir seviyeyi görmeden önce Super Meat Boy Forever'ı baştan sona birkaç kez tekrar oynayabilirsiniz. Gerçekten olağanüstü bir mühendislik başarısı ve rasyonel oyun tasarımının ve üretiminin sınırlarını görmezden gelmenin muazzam bir örneğidir.



Oyunlara Oscar vermiyorlar, ancak Super Meat Boy Forever'ın 2020 ve 2021'in en iyi filmi olmasından sonra muhtemelen verecekler! Hikayemiz Meat Boy ve Bandage Girl'ü, güzel animasyonlu ara sahneler ve Citizen Kane'in bir kızak kutusunun açılmasına tepki videosu gibi görünmesini sağlayan müzik eşliğinde sevgili küçük Nugget'ı aramak için çeşitli dünyalara götürüyor. Oyuncular gülecekler, ağlayacaklar ve her şey söylendiğinde ve yapıldığında belki de deneyimden başladıklarından biraz daha iyi çıkacaklar. Tamam, bu son bölüm muhtemelen olmayacak, ancak pazarlama metnini yazmak zor.


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.